Latest News

Измамата на Tether (USDT) за 20 000 000 000 долара

Buy Crypto at ExchangeЕто как Tether помпят пазара и за какво ще бъдат унищожени
Доверени партньори: https://t.me/thesmartmoneypartners
Трейдинг общност: https://discord.gg/sb4dqaz6vb
Facebook група: https://www.facebook.com/groups/tradersbg

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА РИСК
Търговията с финансови инструменти има големи потенциални печалби, но също така и големи потенциални рискове. Високата степен на ливъридж може да работи срещу вас, както и за вас. Трябва да сте наясно с рисковете при инвестиране във форекс, фючърси и опции и да сте готови да ги приемете като инвеститор на тези пазари.

Търговията с финансови инструменти включва значителен риск от загуба и не е подходяща за всички инвеститори. Моля, не инвестирайте със заеми или пари, които не можете да си позволите да загубите. Всички мнения, новини, изследвания, анализи, цени или друга информация, съдържаща се на тези видеа, се предоставя като общ коментар на пазара и не представлява инвестиционен съвет.

Няма да поемем отговорност за загуби или щети, включително без ограничение до загуба на печалба, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или разчитането на такава информация. Моля, не забравяйте, че миналите резултати на която и да е система за търговия или методология не са непременно показателни за бъдещи резултати.

source

Buy Crypto at Exchange
DMCA.com Protection Status