Press Release

ANALYSEN VOORSPELLEN BTC KOERS & WAAROM 2022 WELEENS HET SLECHTSTE CRYPTO JAAR OOIT KAN WORDEN.Bitcoin nieuws, Crypto nieuws, doe goed je eigen onderzoek voordat je beslissingen neem!

Nieuwsberichten:

Waarom 2022 weleens het slechtste crypto jaar ooit kan worden


https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-analisten-voorspellen-dat-btc-koers-verder-zakt/
https://beincrypto.com/bitfarms-sells-3000-btc-help-liquidity-market-downturn/

‘All Operations Are Normal’ Says Bankman-Fried as FTX Provides $250M Credit to BlockFi

Instagram: Gewoon Crypto
https://www.instagram.com/gewooncrypto/

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

source