Press Release

*** SPREMAN ZA CRYPTO*** #btc #avax #kriptousvajanjeIspričavam se zbog malih tehničkih smetnji na videu ali puno bitniji je sadržaj od forme. Vjerujem da će mnogima od vas biti jako koristan da shvatite trenutnu situaciju na kripto tržištu i priliku koju imamo u ovom trenutku.
Rast korisnika kriptovaluta je u zadnjih godinu dana 240% i sada imamo preko 221 milion walleta u svijetu prema istraživanju crypto.com platforme. Ovim tempom bi mogli za godinu dana imati više od 1.4 milijarde korisnika što bi imalo ogroman utjecaj na rast cijelog tržišta i cijene pojedinih coina i tokena.
Isto tako jako bitno je imati informacije kada se pojedini projekti lansiraju i na kojim platformama kako bi mogli se pripremiti na kupovinu u prvom danu, jer primjeri koje sam naveo pokazuju koliko je bitno biti na samom početku lansiranja. Ono što mi radimo unutar MP-CRYPTO akademije je da detaljno izučavamo i pratimo zbivanja u kripto svijetu i na taj način informiramo naše korisnike na vrijeme kada koji projekt treba biti lansiran i zašto trebaju obratiti pažnju baš na njega.

Link: www.mp-crypto.com

source